Tuesday, May 10, 2011

kami da PUTUS ?

 this is hasif rosli.
 i really miss to kiss him like this,every moment we kiss i really can't forget how it's feel & how he touch me..
 this is our first picture and this is our 2nd time we spend time together
 kami pergi makan sama sama,hari hari nasi ayam di syahira. if hari rabu je teman dia pergi beli soya. kalau dia tak de macam mana aku na carry on sorang sorang?
boleh ke?
 well ,aku potong rambut and care hair cut kami same,dia pun potong rambut just tatahu how he look until we meet up di midvalley untuk dating yg petame kali 28 december 2010 ,seronok. main bowling same same ,sampaikan duit na balik pun tade RINDU ..
 at my room di rumah sewe ,S.J(MANTIN,negeri sembilan) gambar neh hasif sendiri pilih untuk di cuci so that dia kate boleh simpan kat dalam dompet dia.
(:(: awak memang the one who can make me happy .
LOCATION:down town ,cheras. for me aku paling suke gambar neh dalam banyak banyak gambar.it's look so sweet and candit. and yes,saya rindu na bercakap dengan awak,
but now mane sume tu? kami dah takde pape. dia pun cakap sendiri dia dah ta tahan dengan aku lagi.dia bencikan aku,dia maki aku,dia panggil aku dengan kate kate paling trash aku sendiri pun ta pernah dapat ayat macam tu dari sesiapa pun but then aku dapat ayat tuh dari dia. tape aku pelu pekak kan telinge, carry on dengan hidup aku even tanpe dia. even aku akan rindukan dia,even aku sendiri boleh jadi gile,even if one day nanti dengan ketiadaan aku, ini yang aku perlu lakukan aku mesti MOVE ON. AKU mesti and temankan hari hari aku nanti bende neh la rokok.smoke to breath .

so long MR.KELEMBAI 
thanks for being my love..
                                                                         the end
                                                                       12 May 2011 

3 comments:

jazzchub said...
This comment has been removed by the author.
Bella ♥ said...

seriously this is sad. sbb aku pun baru je clash.

just let it be okay. be strong!

Rara A.G said...

thanks bella hope so la cause i move on now !